Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YUNUSEMRE VATANDAŞININ KONFORU İÇİN ÇALIŞIYOR

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Hafsa Sultan Mahallesi Bahtiyar Tosunbaş Caddesinde bulunan parkta zemin yenileme çalışması gerçekleştirdi. Parkta akrilik ile kaplanan koşu yolunda vatandaşlar konforlu bir

MANİSA- İLÇELER 22.06.2023 15:49:00 958 0
YUNUSEMRE VATANDAŞININ KONFORU İÇİN ÇALIŞIYOR

 

 

 

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Hafsa Sultan Mahallesi Bahtiyar Tosunbaş Caddesinde bulunan parkta zemin yenileme çalışması gerçekleştirdi. Parkta akrilik ile kaplanan koşu yolunda vatandaşlar konforlu bir şekilde sporunu yapabilecek.

 

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile vatandaşına dokunan Yunusemre Belediyesi, ilçede bulunan park ve bahçelerde bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Hafsa Sultan Mahallesi Bahtiyar Tosunbaş Caddesindeki parkta bulunan koşu yollarının zeminini yeniledi. Akrilik ile kaplanan zeminde koşu yapan vatandaşlar sporlarını artık daha konforlu bir şekilde yapabilecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, zemin yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti. Çerçi, “Ekiplerimiz yaz aylarının gelmesi ile birlikte zemin yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçemizde bulunan parklarımızda akrilik ve kauçuk zemin yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Hafsa Sultan Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmanın da vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.