Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE VALİLİK KUPASI'NA GALİBİYETLE BAŞLADI: 2-0 

Valilik Kupası Voleybol Müsabakalarına katılan Yunusemre Belediyespor, ilk maçında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü 2-0 yenerek turnuvaya iyi başladı.

MANİSA- İLÇELER 8.06.2022 20:42:00 624 0
YUNUSEMRE VALİLİK KUPASI

 

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından organize edilen Valilik Kupası Voleybol Müsabakaları başladı. Turnuvaya katılan Yunusemre Belediyespor, B Grubu ilk maçında karşılaştığı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü 2-0 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nda Okan Akçora ve Aycan Kahrıman’ın yönettiği maçta Seda Çarıkçı, Tunahan Alaca, Esran Öten, Handan Gezek, Eda Nurel, Serhat Koçyiğit, Doğa Öz, Cansu Uslu ve Sude Ünal’dan oluşan kadrosuyla mücadele eden Mavi Beyazlılar, setleri 25-14, 25-20 ile alarak maçtan galip ayrıldı. Yunusemre Belediyespor'un grubu şöyle: İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan Ortaokulu, Polinas MTAL, Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Manisa T Tipi Kapalı Cezaevi, Avni Gemicioğlu Ortaokulu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.