YUNUSEMRE OKÇULUKTA BİR İLK

Manisa'da çok sayıda branşa hizmet veren Yunusemre Belediyespor, okçulukta ilk kez resmi müsabakaya katılıyor.

VEFAT 24.08.2022 16:11:00 1614 0
YUNUSEMRE OKÇULUKTA BİR İLK

 

 

Yunusemre Belediyespor, okçulukta ilk kez resmi müsabaka deneyimi yaşayacak. Mavi Beyazlı ekibin sporcularından Efsa Deniz Taş, Zeynep Ecem Çavuş ve Deniz Sekreter, 25-28 Ağustos tarihlerinde Samsun'da yapılacak 11-12 Yaş Klasik Yay Kızlar Zafer Haftası Açık Hava Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Manisa'yı temsil edecek.

 

Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, şampiyonada ter dökecek ekibe başarılar diledi. Manisa'da spor altyapısına verdikleri önemin sabır ve emekle meyvelerini almaya başladıklarını belirten Onater, "Çocuklarımız temel eğitimlerini tamamlayıp ilk kez resmi müsabakalarda yarışacak seviyeye geldi. Elde edecekleri deneyimle Samsun'da şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Çocuk ve gençlere sporu sevdirmeyi amaçlayan kulübümüz, birçok dalda olduğu gibi okçulukta da ülkemize yeni yetenekler kazandıracak. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE OKÇULUKTA
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.