Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "Gençlik Şöleni" düzenlendi

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gençlik şöleni düzenlendi.

MANİSA- EĞİTİM 19.05.2023 00:00:00 1610 0
Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


 

 

Gençlik Şölenine  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayim Can, okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapılırken özel eğitim öğrencilerinin yapmış olduğu  dans gösterisi davetlilerden tam not aldı.
 

 
 

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı  açıklamada öğrenciler ilebirlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Yıldıray Demirtaş  "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 'Gençlik Şölenine' katılım sağladık. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere  armağan edişinin 100. yılında gençlerle beraber  olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. İnşallah gençlerimiz ile birlikte cumhuriyetimizi  nice yüz yıllara bilimin, ilimin Atatürk'ümüzün göstermiş olduğu çağdaş medeniyete ulaştırmak adına daha çok çalışacağız. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Hep birlikte daha çok çalışarak gençlerimiz ve tecrübelerimiz ile  ülkemizi daha ileriye götüreceğiz"  dedi.
 

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can ise gençlik şöleninin önemine vurgu yaptı.  Sayim Can  "19 Mayısa Atatürk'ü  anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında okulumuzda gençlik şöleni düzenlendik. Amacımız gençlerimize bayram coşkusunu yaşatmamızın yanısıra güzel bir gün geçirmek farklı bir etkinliklerle bayram coşkusunu yaşamalarını sağlamaktı. Öğrencilerimiz tarafından  şiir okuma, koro çalışması,  kültürel, sportif etkinlikler düzenlendi. Dolu dolu bir program oldu. Programımıza katılan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yıldıray Demirtaş  ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere  teşekkür ederim"dedi.
 

 
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.