Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde depremzede öğrencilere kantin hizmetleri ücretsiz

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde depremzede öğrencilere kantin hizmetleri ücretsiz verilecek.

MANİSA- İLÇELER 23.02.2023 00:00:00 1109 0
Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde depremzede öğrencilere kantin hizmetleri ücretsiz

 

 

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası yaraların sarılması için düzenlenen kampanyalar devam ediyor.

Manisa'da da Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantin işletmecisi Cemal Karaduman depremzede öğrencilerin tüm kantin hizmetlerinden ücretsiz yararlanabileceğini söyledi.

İşletmeci Cemal Karaduman söyle dedi;

"Kantinciler derneği aracılığıyla depremin ilk günü 30 binTL para topladık ve 30 bin TL'lik giysi ve gıda yardımı alarak valiliğimize teslim ettik. Şimdi de Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gelen depremzede öğrencilerimize yeme-içme sabah ve öğle beslenmelerini ücretsiz olarak karşılayacağız. Okul müdürümüzle görüşmeler yapıldı ve uygulamaya başladık. Depremzede öğrencilerimiz ne arzu ederlerse istediğini kantinimizden ücretsiz olarak alabilecektir. Manisa Halil Yurtseven İlkokulu ve Yunusemre Atatürk Ortaokulunda da kantinlerimizden depremzede öğrencilerimize ücretsiz hizmet verecektir. Ayrıca Türkiye Kantin İşletmeleri Esnaf Dernekleri Federasyonuna bağlı kantinlerde Türkiye genelinde depremzede öğrencilere gücü yettiğince ücretsiz hizmet verecek" dedi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can ise depremzede öğrencilere verilen ücretsiz kantin hizmetinden memnun olduğunu ifade etti ve Kantin işletmecisi Cemal Karaduman'a ayrıca depremzede öğrencilere giyim ve kırtasiye desteği veren Manisalı esnaflara teşekkür etti.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can söyle dedi;

"Acımız üzüntümüz millet olarak çok büyük . Böyle zor dönemlerde Türk milletinin nasıl bir millet olduğunu birlik beraberlik dayanışma içerisinde olduğunu daha yakından görüyoruz. Okulumuz Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantin işletmecisi Cemal Karaduman okul idaremize depremzede öğrencilere kantin hizmetlerini dönem sonuna kadar ücretsiz verme konusunda teklif etti. Bizler uygun olduğunu dile getirdik ve çok mutlu olduk. Okulumuzda eğitim öğretime devam eden depremzede öğrencilerimize tüm kantin hizmetleri yeme ve içme ücretsiz oldu. Kantin işletmecimiz Cemal Karaduman'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca depremzede öğrencilerimizin okul kıyafetleri, kitap ve defterleri de Manisalı esnaflarımız tarafından karşılanmaktadır. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.