Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yunusemre 'de Öğrenciler 15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü kapsamında çöp topladılar

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü kapsamında Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul çevresinde ve mahallede çöp topladı esnafı çevre temizliği konusunda bilgilendirme gerçekleştir.

MANİSA- İLÇELER 15.09.2022 15:58:00 1253 0
Yunusemre

 

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. 15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Gününde farkındalık yaratmak için okul çevresinde ve Ayni Ali Mahallesinde  çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Esnafı çevre temizliği konusunda bilgilendiren öğrenciler etkinlik süresince 15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü afişi taşıdılar . Çöp  toplama etkinliğine Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can, Ayni Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman öğretmenler,  öğrenciler ve Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören özel öğrenciler katıldı. 

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayim Can etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Sayim Can " 15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü  nedeniyle  farkındalık yaratmak için okulumuzun özel ve normal öğrencilerimizle çevre temizliği gerçekleştirdik. Ayni Ali Mahallemizde çöp topladık. Esnaf vatandaşlarımızı 15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü  kapsamında bilgilendirme gerçekleştirdik. Okulumuzun çevre kulübü ve değerler eğitimi kapsamında öğretmenlerimiz ile birlikte çevre etkiliği yapmak istedik. Ayni Ali Mahalle Muhtarımız Enis Sağman destek verdi ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Bu etkinliğimiz  öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak için önemli. Etkinlikte emeği geçen Muhtarımız Enis Sağman'a, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim "dedi. 

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni ve proje koordinatörü Fahriye Dursun ise " 15 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü  nedeniyle bir farkındalık eğitimi yapmak istedik. Gönüllü öğrencilerimizle okulumuzun bulunduğu adada temizlik gerçekleştirdik. İnsan doğanın sahibi değil tamamen bir parçasıdır. Biz çok farklı faaliyetlerle zarar verdiğimiz doğanın elinden öpüp özür diliyoruz. bu mesajı vermek istedik" dedi.

Öğrenci Nail Çıbıkçı ise etkinlikte görev aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.