Yunusemre Belediyespor-Kütahya İl Özel İdare(2-1)

Yunusemre Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 7.Haftasında konuk ettiği Kütahya İl Özel İdarespor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 20.11.2023 09:48:00 1732 0
Yunusemre Belediyespor-Kütahya İl Özel İdare(2-1)

Yunusemre Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 7.Haftasında konuk ettiği Kütahya İl Özel İdarespor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Muradiye'de oynanan maçın 24.dakikasında Vijdan Aladağ ve 56.dakikasında Kemalata Döner'in golleriyle 2-0'ı bulan Mavi Beyazlılar, 67.dakikada golü kalesinde görse de üstünlüğü son düdüğe kadar taşımasını bildi.

Yunusemre Belediyespor bu sonuçla 4 puana yükseldi. Haftaya Afyonkarahisar temsilcisi Emirdağspor'un konuğu olacak.

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli
  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.