Yunusemre Belediyespor-Kütahya İl Özel İdare(2-1)

Yunusemre Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 7.Haftasında konuk ettiği Kütahya İl Özel İdarespor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 20.11.2023 09:48:00 1658 0
Yunusemre Belediyespor-Kütahya İl Özel İdare(2-1)

Yunusemre Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 7.Haftasında konuk ettiği Kütahya İl Özel İdarespor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Muradiye'de oynanan maçın 24.dakikasında Vijdan Aladağ ve 56.dakikasında Kemalata Döner'in golleriyle 2-0'ı bulan Mavi Beyazlılar, 67.dakikada golü kalesinde görse de üstünlüğü son düdüğe kadar taşımasını bildi.

Yunusemre Belediyespor bu sonuçla 4 puana yükseldi. Haftaya Afyonkarahisar temsilcisi Emirdağspor'un konuğu olacak.

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

MCBÜ Yeni Akademik Yıla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Başladı

  • Pazar 19.2 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.