Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

YUNUSEMRE BELEDİYESİ GELENEKSEL YUNTDAĞI YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLIYOR

Yunusemre Belediyesi Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri başlıyor. 19 - 20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonun kortej yürüyüşü 18 Ağustos Cuma günü yapılacak.

MANİSA- İLÇELER 17.08.2023 12:21:00 1482 0
YUNUSEMRE BELEDİYESİ GELENEKSEL YUNTDAĞI YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLIYOR


 

Yunusemre Belediyesi Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri başlıyor. 19 - 20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonun kortej yürüyüşü 18 Ağustos Cuma günü yapılacak. Bu yıl da sporseverleri ağırlamaya hazırlandıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, güreşseverleri Yuntdağı’na davet etti.  
 

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu CW Enerji Yağlı Güreş Ligi'nin 6'ncı etabı olan Yunusemre Belediyesi Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri, 19 - 20 Ağustos tarihlerinde Ortaköy Er Meydanı'nda yapılacak. Bu yıl ilk kez uygulanmaya başlanan Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde tek ilçe belediyesi, Ege Bölgesi’nde ise tek belediye olan Yunusemre Belediyesi, 76’sı başpehlivan  olmak üzere bin 380 pehlivanı ağırlayacak. Organizasyon öncesi 18 Ağustos Cuma günü kortej yürüyüşü düzenlenecek. 8. kez güreşseverleri Yuntdağı’nda buluşturacaklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ata sporumuzu seven tüm sporseverleri organizasyona davet etti. Başkan Çerçi yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonumuzu 19 - 20 Ağustos’ta düzenliyoruz. 18 Ağustos’ta da kortej yürüyüşümüzü yapacağız. Bu ligin heyecan katacağına inanıyoruz. Tesisimizle, ekibimizle çok başarılı organizasyonlara imza attık. Hazırlıklarımızı tamamladık.  İnanıyorum ki büyük bir seyirci katılımı olacak. 14 kategoride bin 380 sporcuyu ağırlayacağız. Bunların 76’sı Türkiye’nin en ünlü başpehlivanları… Tüm sporcularımızı ve sporseverlerimizi organizasyonumuza davet ediyoruz” diye konuştu.
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.