Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

YUNUSEMRE BELEDİYESİ BİNLERECE AİLEYE KURBAN ETİ ULAŞTIRACAK

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yayımladığı mesajla Manisalılar’ın ve İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Çerçi bu yıl Yunusemre Belediyesi olarak yaklaşık 5 bin aileye kurban eti ulaştırmayı hedefledikle

MANİSA- İLÇELER 7.07.2022 12:06:00 1328 0
YUNUSEMRE BELEDİYESİ BİNLERECE AİLEYE KURBAN ETİ ULAŞTIRACAK

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yayımladığı mesajla Manisalılar’ın ve İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Çerçi bu yıl Yunusemre Belediyesi olarak yaklaşık 5 bin aileye kurban eti ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve İslam Âleminin bayramını kutladı. Bayramların birliktelik ve dayanışma duygularının öne çıktığı yegâne günler olduğunu kaydeden Başkan Çerçi, Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin de katkılarıyla alınan kurbanların kesilerek binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacağını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi yayımladığı mesajda, “Kurban Bayramı dayanışma açısından çok önemli. Kurban ibadetimizi yerine getirip milletimizin esenliği için Cenab-ı Allah’a dua edeceğiz. Bayramlar aynı zamanda milli birliğin ve dayanışmanın en güçlü olduğu zamanlar. Bu bayramda sevdiklerimizi, büyüklerimizi ziyaret edecek, onların hayır duasını alacağız. Yoksullarımızı, kimsesizlerimizi unutmayacağız. Yunusemre Belediyesi olarak bu yıl, her yıl yaptığımızdan daha fazla kurban keseceğiz. Hayırseverlerimizin katkısıyla alınan 50’nin üzerinde büyükbaş hayvan, 150’nin üzerinde de küçükbaş hayvanımızı keserek tahminen 30 tonun üzerinde eti belediyemiz ekiplerince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu tahminen 5 binin üzerinde aileye ulaşmak demektir. Bizi bu günlere kavuşturan Cenab-ı Allah’a şükrediyor, daha nice bayramlara ulaştırmasını diliyoruz. Özellikle hudut boylarında, yurtdışında elinde silah tutan, ülkemizin güvenliği için gece gündüz canını siper eden askerlerimize buradan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.  

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.