Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ: 2023 YATIRIM YILI OLACAK

2023 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “2023 yılı Yunusemre için yatırım yılı olacak” dedi.

MANİSA- İLÇELER 31.12.2022 00:00:00 1196 0
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ: 2023 YATIRIM YILI OLACAK

 

 

 

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın yeni yılını kutladı. Zorlu bir yılı geride bırakmaya hazırlandıklarını kaydeden Başkan Çerçi, 2023’ün Yunusemre Belediyesi’nin güzel projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi yayımladığı yeni yıl mesajında, “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Pandeminin ardından tüm dünyanın zorlandığı bir yıl oldu. Buna keza savaşlar, ekonomik ve ticari sıkıntılar bizleri de etkiledi. 2023 yılı cumhuriyetimizin 100. yılı aynı zamanda. Bizler için anlamlı bir yıl. İnanıyorum ki çok daha iyi olacak. Hükümetimizin yaptığı çok ciddi çalışmalar, ekonomik gelişimler ve hamleleri göreceğiz inşallah. Yunusemre Belediyesi olarak bizler yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Tüm sıkıntılara rağmen pek çok başarılı işlere imza atarak bir yılı tamamladık. Önümüzdeki yıl durmaksızın çalışarak projelerimizi tamamlayacak, güzel müjdeler vereceğiz. İçerisinde camisi, kent meydanı, belediye hizmet binası, yeraltı otoparkı olan meydan projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Aynı zamanda bu alanda yapacağımız ahşap müzesi, gençlik merkezi, nikah salonu, mavi çarşı gibi çok önemli projeleri 2023 yılında başlayıp 1 yıl içerisinde bitireceğiz. Oradaki Saruhanbey Camisi’ni de bu yıl hizmete açtık. Bu yıl hayata geçireceğimiz birçok proje bulunuyor. Bu anlamda yılı tamamladığımız bu günlerde temelini attığımız Türkiye’nin en modern ve en büyük Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi’ni tamamlayarak hizmete açacağız. Yine karavan kamping ve mesire alanı projesi 2023 yılında hizmete girecek. Süreyya Millet Bahçesi de hizmete girecek. Sosyal, kültürel alanda birçok projemiz var. Sosyal destek projelerimiz durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda tüm ekibimizle sahadayız. Gençlerimizle ilgili bu yıl hayata geçireceğimiz projelerimiz bulunuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken bu anlamlı projelerle yolumuza devam ediyoruz. Yeni yılda da öğrencisinden, yaşlısına, kadınından erkeğine kadar tüm vatandaşına dokunan bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesi dileğiyle, hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi görseli olabilir


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.