Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKAN: "ENGELLİ DOSTU BİR YUNUSEMRE YARATACAĞIZ"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, sosyal belediyecilik projelerini açıklamaya devam ediyor.

12.02.2024 11:35:00 870 0
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKAN:

 

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, sosyal belediyecilik projelerini açıklamaya devam ediyor. 

 

Belediye Başkan adayı Akan, "Yunusemre'de yaşayan her vatandaşımıza dokunacak projelerimiz hazır. Yunusemre'yi engelli dostu bir kent yapmak için geliyoruz" dedi.

Sosyal belediyecilik projelerini kamuoyuna duyuran İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, engelli bireylerle ilgili hazırladıkları projeleri paylaştı.

"ŞEHİRLER, ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI BAZ ALINARAK PLANLANMALI"

İYİ Partili aday Akan, göreve gelmeleri durumunda Yunusemre Belediyesi'nin bünyesinde Engelli Yaşam Merkezi kurulacağını belirtti. Şehirlerin engelli bireylerin ihtiyaçlarının baz alınarak planlanması gerektiğini belirten Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Her zaman söylediğim gibi, 7/24 çalışan ve vatandaşlarının tüm taleplerine çözüm üreten belediyecilik anlayışında, toplumun her bir bireyinin ihtiyaçları göz önüne alınır. Maalesef Türkiye'nin birçok kentinde şehir planlaması engelli bireylerimize uygun değil. Engelli vatandaşlarımız, birçok belediyecilik hizmetinden faydalanamıyor. Türkiye'de yıllardır öğrenilmiş çaresizlik olarak kanıksanan bu durum, Manisa'da da etkili. Şehrimiz ve Yunusemremiz, engelli bireylerimiz için yaşanabilir kentlerin kriterlerini karşılamıyor" dedi.

TUFAN AKAN SÖZÜ: ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Engelli bireylerimize yönelik verilen profesyonel sağlık ve eğitim hizmetleri yüksek maliyetler gerektiriyor. Birçok engelli vatandaşımız, maliyetler nedeniyle alması gereken hizmetlerden faydalanamıyor. Bu noktada belediyenin, vatandaşlarımızın elinden tutması gerekiyor. Biz Yunusemre'de büyük bir iyilik hareketi başlatmak istiyoruz. Bu iyilik hareketinin içerisinde Engelli Yaşam Merkezi projemiz de var. Büyük bir kompleks olarak inşa edilecek Engelli Yaşam Merkezi projemizin içerisinde özel gereksinimli çocuklarımız için eğitim sınıfları, maddi durumu yetersiz vatandaşlarımız için sağlık ve konaklama hizmetleri bulunacak. Şehrimiz, engelli vatandaşlarımıza uygun olarak yeniden dizayn edilecek. Yunusemre'yi engelli dostu bir kent yapmak için geliyoruz"


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.