Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli Muhtarlarla Buluştu

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Berk Mersinli, ilçede muhtarlarla bir araya geldi.

MANİSA-SEÇİM 24.12.2023 00:03:00 1186 0
Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli Muhtarlarla Buluştu

 

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Berk Mersinli, ilçede muhtarlarla bir araya geldi.

Cafe 236'da muhtarlarla buluşan Mersinli, konuşmasına Pençe Kilit Hareket Bölgesi'nde şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı dileyerek başladı.
 

KÜÇÜK KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUZ


Mersinli, konuşmasının devamında her ay düzenli olarak muhtarlarla toplantı yapacaklarını vurgulayarak, "Mahallelerinin en önemli ayağı muhtarlarımız. Ben bütün konuşmalarımda şunu söyledim; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her ay il başkanlarını, İl gençlik kolları başkanlarını, Kadın Kolları Başkanlarını, Büyükşehir Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclisini topluyor. Orada gelen hazirun'u dinliyor, anlatıyor, not alıyor. Arkada Bakan Yardımcıları oluyor. Sıkıntıları, talepleri alıyorlar ve 1 ay sonra ne kadarı çözülmüş, ne kadarı çözülememiş kontrol ediyorlar. Biz Allah nasip kısmet eder aday olup sonrasında Başkan olursak her ay düzenli olarak muhtarlar ile toplantı düzenleyeceğiz. Sıkıntıları ve talepleri dinleyeceğiz. Mahallemiz de günlük olarak çözebileceğimiz sorunları onların dertlerini tasalarını sizin üstünüze bindirmeden çözmek istiyoruz. Herkes üstüne düşen görev yerine getirecek. Burası zengin bir şehir. Özellikle merkezde olduğumuz için merkezdeki muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlara temas ediyoruz. Küçük küçük dokunuşlarla çok büyük işler yapacağımıza inanıyoruz." dedi.


YUNTDAĞI'NA ÖZEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ VE İLGİLİ MÜDÜRLERİMİZ OLACAK


Yuntdağ bölgesi için olan çalışmalarını anlatan Aday Adayı Mersinli, "Yuntdağ bölgemizde köy statüsünden çıkmış yerlerimiz var. Oradaki muhtarlarımızın bir kısmı gerçekten iyi bir hizmet alıyorken bir kısmı bazı iletişimden kaynaklı ya da o anki imkânlarla ilgili çok rahat hizmet alamaya biliyor. Yuntdağ'ın gelişimi için büyükşehir yasası da bunu gerektiriyordu, 10 yıl süre alarak Yuntdağ bölgesinde şehir mahallelerinden birine dönüştürmek zorundaydık. Mutlaka Yuntdağı'na özel Başkan Yardımcılarımız ve ilgili Müdürlerimiz olacak. Buraya ne kadar insan sayısı azalsa da buradaki insanlarımız kalması için olanakları sunmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
SORUNLARI TESPİT ETTİK
Her mahallenin sıkıntılarını tespit ettiklerini kaydeden Mersinli, "Geldiğimiz andan itibaren çok kalabalık bir şekilde ekipler ile birlikte mahallelerimizi tarayacağız. Tabi burada önceliğimiz muhtarlarımızla ortak hareket etmek olacak." dedi.
 

BÜTÜN HALKIMIZIN ADAYI OLMAK İSTİYORUZ


Mersinli son olarak ise "Bütün halkımızın adayı olmak istiyoruz. Hangi partiye oy verirse versin muhtarımız hangi partinin yanında olursa olsun bizim için hiç bir şey değişmeyecek. Biz burada yaklaşık 270 bin nüfusumuza hizmet etmek için çalışacağız." diyerek sözlerini sonlandırdı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.