Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YUNUSEMRE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ DOĞADA ÇOCUK RUHUYLA ÖZGÜRCE EĞLENDİLER

Atabey Anaokulu, Hasan Fırat Anaokulu, Mahidevran Anaokulu, Sakarya Anaokulu, Şehit Türkmen Tekin Anaokulu, Valide Sultan Anaokulu ve Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencileri Yunusemre Gürle 'de doğa ile iç içe bir gün geçirdiler

MANİSA- EĞİTİM 14.06.2022 13:40:00 2043 0
YUNUSEMRE  ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ DOĞADA ÇOCUK RUHUYLA ÖZGÜRCE EĞLENDİLER

 

Oyna Öğren Sende Eğlen projesi kapsamında Yunusemre de bulunan Atabey Anaokulu, Hasan Fırat Anaokulu, Mahidevran Anaokulu, Sakarya Anaokulu, Şehit Türkmen Tekin Anaokulu, Valide Sultan Anaokulu ve Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencileri Yunusemre Gürle Mahallesi’nde bulunan okulun bahçesinde doğa ile iç içe bir gün geçirerek boyama etkinliği gerçekleştirdiler ve harmandalı oyunu gösteri izlediler, hikaye dinlediler.

Projenin açılışına Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Oyna Öğren Sende Eğlen” projesi ile Yunusemre ilçesinde bulunan anaokullarının öğrencileri doğada buluştu. Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı kısa anlatıcılığı ile farklı hikaye anaokulu öğrencilerine sunuldu. Anaokulu öğrencileri doğaya boyama etkinliği gerçekleştirdi ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin oynadı harmadalı oyununu izlediler. Minik öğrenciler doğada gün eğlenceli vakit geçirdiler.

 

Yunusemre İlçe Milli eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı açıklama şöyle dedi;

“Yunusemre ilçemizdeki 7 anaokulundaki öğrencilerimizin doğada etkinlik yapma amacı ile bir proje yaptık. Oyna Öğren Sende Eğlen projesi kapsamında bugün Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizin kıssa anlatıcılığı ile ilgili gösteriyi yaptılar. Öğrencilerimiz sonrasında boyama etkinliği yaptılar. Öğrencilerimiz doğa ile baş başa güzel vakit geçirdiler. Doğayı tanıdılar çevreyi tanıdılar. Doğada öğretmenlerimiz ile birlikte piknik yaparak güzel vakit geçirdiler” şeklinde konuştu.

Şehit Türkmen Anaokulu Müdürü Şirin Akyol Ekinci ise faydalı bir proje olduğunu söyledi. Şirin Akyol Ekinci “proje kapsamında bugün 2. etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizle daha önce fidan dikimi yapmıştık. Bugünde Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesinin kısa anlatıcılığı projesinde farklı hikaye etkinlikleri değerler eğitimi kapsamında çocuklarımızın yaş gurubuna indirerek drama şeklinde verildi. Çok faydalı bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.