YUNUSEMRE U18 TAKIMI NAMAĞLUP GRUP ŞAMPİYONU

0

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 28.02.2022 19:10:57 1372 0
YUNUSEMRE U18 TAKIMI NAMAĞLUP GRUP ŞAMPİYONU

 

 

Manisa U18 Futbol Ligi'nde mücadele eden Yunusemre Belediyespor, grubunda oynadığı tüm maçlardan galip ayrılarak adını Play Off'a yazdırdı. Mavi Beyazlılar, gruplarında hedefine ulaşan Salihli Belediyespor, S.Ayyıldızspor, Akhisar Yıldırımspor, Manisaspor ve Selvilitepespor ile birlikte Play Off'ta mücadele etme hakkı kazandı.

Yunusemre Belediyespor U18 Takımı, Play Off'ta da başarılı olup Manisa'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı Arif Alkan, gençlerle gurur duyduklarını söyledi. Manisa ve Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandırmaya devam edeceklerini kaydeden Alkan, 'Spora ve gençliğe büyük destekler veren Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi öncülüğünde ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmak istiyoruz. Türkiye Şampiyonası yolunda namağlup bir şekilde ilerleyen takımımıza Play Off'ta başarılar dilerim.' dedi.

Başkan Dutlulu: “Manisaspor’a Desteğimiz Artarak Devam Edecek”

Kaymakam Mustafa Can’dan Pazarcılar Odası’na Ziyaret

Manisa’da “Duvarda Sanat, Şehirde Hayat” Projesiyle Şehir Estetiği Yeniden Şekilleniyor

Turgutlu Belediyespor Kadın Takımları Haftayı Deplasmanda Geçirecek

Selçuk Özdağ’dan TBMM’de Sert Tepki: “İnsanlığın Vicdanı Esir Alındı”

Turgutlu Belediyesi Meclisinde Filistin’e Destek Bildirisi

16 Maddenin Görüşüldüğü Turgutlu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Başkan Durbay: “Şehzadeler’de Vatandaşla İç İçe Bir Yönetim Anlayışı Sürdürüyoruz”

  • Perşembe 19.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 9.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 8.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.