YUNUSEMRE RAMAZAN’DA DA VATANDAŞININ YANINDAYDI

0

SİYASET 17.05.2021 18:46:29 1835 0
YUNUSEMRE RAMAZAN’DA DA VATANDAŞININ YANINDAYDI

 

Sosyal belediyecilikte fark yaratan Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu.  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak, hijyen kiti ve sıcak iftar yemeği ve pide dağıttı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını vurgulayarak “Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce Ramazan ayı süresince vatandaşlarımıza yaklaşık 9 bin erzak kolisi ve hijyen kiti ve sıcak iftar yemeği ve pide ulaştırdık. Yılın her ayı yaptığımız yardımları ve hizmetleri ramazan süresince yoğunlaştırdık. Bizlere her daim yardımda bulunan hayırseverlerimize kıymetli vatandaşlarımıza ve değerli personelimize teşekkür ederim” dedi.

 

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Demirci’de 74 Milyonluk Asfalt Yatırımı Sürüyor

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

Selçuk Özdağ’dan kira vergisi istisnasına tepki

  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.