YUNUSEMRE LAVANTA DİYARI OLUYOR

0

GÜNDEM 31.01.2022 18:16:03 1513 0
YUNUSEMRE LAVANTA DİYARI OLUYOR

 

 

Yunusemre Belediyesi Ortaköy Mesire alanının bulunduğu yerde lavanta dikimi gerçekleştirecek. Yaklaşık 7 dönümlük araziye dikilecek olan lavantalar bölgenin ekolojik, ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasına katkıda bulunacak.

 

Yunusemre Belediyesi hayata geçirdiği projeler ile vatandaşlarını destekliyor. Belediye Ortaköy Mesire alanında bulunan Lavanta bahçesinde hazırlık çalışmalarına başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili olarak “Kurulduğumuz günden beri fidan dağıtımı, arıcılık, aşılama, ağaç dikimi gibi birçok alanda çalışma yapan ekiplerimiz bölgemizin kalkınmasına büyük destek veriyor. Ortaköy Mesire alanının bulunduğu yerde lavanta bahçesi oluşturacağız. Ekiplerimiz alanı dikime hazır hale getiriyor. Lavantalar şantiye alanımızda bulunan seraya indirildi. Lavanta dikimi ile alan hem çok güzel kokacak hem de bölge halkına ekonomik olarak katkıda bulunacak.” dedi.


 

Başkan Balaban’dan 24 Kasım İçin Anlamlı Mesaj

Manisa TSO’dan Öğretmenler Gününe Anlamlı Buluşma

Metabolizma yalnızca kilo değil, tüm yaşam dengesini belirliyor

Kitap Fuarı, Kapılarını Kitapseverlere Açtı

Akhisarlı Özgür Morbel Mardin Şampiyonası’nın başhakemi

TÜRKİYE EĞİTİM REFORMU MANİSA’DA ANLATILDI

Yaşar Artar: İmralı canisinin ayağına gitmek Yüce Türk milletinin vicdanında asla karşılık bulmaz

Necatibey İlkokulu’ndan Dayanışma Kermesi: Veliler El Ele, Okul İçin Bir Araya Geldi

Anahtar Kelimeler: yunusemre-lavanta-diyari-oluyor
  • Pazar 16.3 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.7 ° / 7.2 ° false
  • Salı 13.6 ° / 5.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.