Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu Görevine Başladı

0

BÖLGE 16.12.2016 14:04:43 1393 0
Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu Görevine Başladı

Yunusemre Kaymakamlığı görevine dün başlayan Kaymakam Erdoğdu, Manisa’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Güvençer’in direktifleri doğrultusunda Yunusemre ilçesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Vali Güvençer de Erdoğdu’ya yeni görevinde başarılar dileyerek Yunusemre’de yaşayan vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için destek olacağını belirtti.

Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu Kimdir?

1968'de Aydın-Çine'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Aydın'da tamamladı. Yükseköğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yaptı. 1992'de Giresun Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Piraziz, Tonya ve Şebinkarahisar Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 1995 yılında Isparta-Gönen Kaymakamlığına atandı. Sırasıyla Batman-Hasankeyf, Ordu-Gürgentepe Kaymakamlıkları, Ardahan ve Amasya Vali Yardımcılığı, Muğla-Kavaklıdere, Denizli-Buldan, Balıkesir-Karesi Kaymakamı olarak görev yaptı. (İHA)

Manisa Şoförler Odası’nda değişim: Cahit Güden başkan

Turgutlu şoför esnafı Yörüyen’le devam dedi

Saadet Partisi’nden Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Saadet Partisi’nden Manisa Haber Ajansı’na ziyaret

322 sporcu kros yarışlarında Türkiye finali için ter döktü

Başkan Semih Balaban Seyitli Mahallesini ziyaret etti

Manisa’da 2025’te mezarlıklara kapsamlı bakım

MASKİ’den derelerde 12 kilometrelik korkuluk

  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı
  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.