Yunusemre İlçeMilli Eğitim Komisyonu Toplantısı  Yapıldı

0

MANİSA- EĞİTİM 22.06.2021 19:39:57 1138 0
Yunusemre İlçeMilli Eğitim Komisyonu Toplantısı  Yapıldı


Toplantıya Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Ramazan Erkul  ve komisyon üyeleri katıldı.
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  çalışmaları ile ilgili Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Ramazan Erkul komisyon üyelerine sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında komisyon üyelerine tek tek söz  hakkı verirdi ve 2020-2021 eğitim öğretim  yılı çalışmaları değerlendirildi  ve  2021-2022 yılı için öneri ve istekler görüşürdü.
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Yunusemre İlçe Milli Eğitim Komisyon Toplantısının verimli geçtiğini belirterek “Yunusemre İlçe Milli Eğitim Komisyon Toplantısı  ilçede bulunan her türden okulların ve öğretmenlerinin katılımı ile  2020-2021 Eğitim Öğretim yılı değerlendirmesi yapıldı. İlçemizdeki eğitim ve öğretimin genel fotoğrafı çekildi. 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılması gereken faaliyetler görüşürdü “  şeklinde konuştu.
Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.