Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Yunusemre Halk Eğitim Merkezinden Sayacı Kursu

0

MANİSA-GENEL 10.02.2022 10:19:17 1243 0
Yunusemre Halk Eğitim Merkezinden Sayacı Kursu

Ayakkabı üretim atölye ve fabrikalarına ara personel yetiştirmek  amacıyla  Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi önemli bir projeye daha imza attı. Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi kurum binasında 512 saatlik  Sayacı kursu açılacak. Sayacı kursu 1 martta başlayacak. Kursa  Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi, Manisa Büyükşehir Belediyesi,   İŞKUR  ve  Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası destek veriyor. 

Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz vatandaşların sayacı kursuna  yoğun ilgi gösterdiğini,   zaman kaybetmeden kursun  açılması için çalıştıklarını aktardı. Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz sözlerine şöyle devam etti;
“Ayakkabıcılık sektörünü  tekrar canlandırmak için Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi  olarak bizde üzerimize  düşen görevi yapıyoruz. Sayacı kursu açmayı planlıyoruz. 512 saatlik sayacı kursumuzu kurum binamızda açacağız. Yunusemre Kaymakam’ımız Atilla Kantay’ın destekleri ile duyurumuzu yaptık ve  25 kursiyerimiz sayacı kursuna katılmak için başvuruda bulundu. 512 saatlik kursumuz bittiğinde  yeni kursiyerler alacağız. Mart ayında başlayacak kursumuz haziran ayında bitecek. Kursumuza İşkur destek  sağlanacak. Makine alımında  esnaf odaları  ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası destek çıkacak. Manisa Büyükşehir Belediyemiz bu kursa öncülük etmişti tüm kurumlarımıza  teşekkür ederim “dedi.


Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçin ise “Ara  personel sıkıntısını çözmek için Yunusemre Halk Eğitim  Merkezi, Manisa Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR ve  Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odamız ile birlikte sayacı kursu açıyoruz. Firmalarımızda sayacı kursun açılmasını istiyor. Ben kursun açılması için emek verenlere teşekkür ederim” dedi.


 

Manisa Birinci Amatör Liglerde Gruplar Belli Oldu

KARAKÖYSPOR FK'NIN HAVUZ KEYFİ

MÜTEVELLİ 1965'TE MUSTAFA ARI DÖNEMİ SONA ERDİ

YUNUSEMRELİ KADINLAR SPORLA ZİNDE KALIYOR

Şehzadeler Hem Komisyon Toplantısı Yapıldı

LÖSEV MUTLU ET PAKETLERİ İLE MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Üzümde ilk hasat yapıldı

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

  • Cuma 27.4 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 17.6 ° false
  • Pazar 27 ° / 15.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.