YUNUSEMRE’DEN MARKETLERE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

1

ASAYİŞ 15.02.2021 19:54:58 1816 0
YUNUSEMRE’DEN MARKETLERE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs  (KOVİD- 19) salgınının ülkemizde de görüldüğü günden bu yana çalışmalarını yoğunlaştıran Yunusemre Belediyesi,  son zamanlarda gündeme gelen fahiş fiyat artırımlarından vatandaşlarının etkilenmemesi için marketlerde denetlemelerde bulunuyor. Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Manisa İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, denetlemelerde fiyat kontrolü yaparken; kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağının altını çizdi.

Amaçlarının fahiş fiyat uygulamalarının önlenmesi olduğunu belirten Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar,  denetlemelerle haksız rekabetinde önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Şişmanlar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Fahiş fiyatların önlenmesi için Manisa Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte denetime geldik. Cumhurbaşkanımızın talimatları ile fahiş fiyat uygulamasını ilçemizdeki tüm marketlerde yapıyoruz. Vatandaşımıza daha uygun fiyatlı ürün alabilmesi, haksız rekabetin de önüne geçilmesi amacıyla kontrollerimizi yapıyoruz” dedi. Manisa İl Ticaret Müdürlüğü yetkilisi Ramazan Yıldırım ise denetimlerin devam edeceğini dile getirdi. 

 

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.