Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yunusemre’deki Göletlerin Temizliği Devam Ediyor

0

GÜNDEM 19.10.2020 11:03:52 2759 0
Yunusemre’deki Göletlerin Temizliği Devam Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Çamlıca Mahallesi’nde yer alan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletlerinde temizlik ve genişletme çalışması başladı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki hayvan üreticilerine destek vermek için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Yunusemre ilçesi Çamlıca Mahallesi’nde, 5 bin küçükbaş ve 350 büyükbaş hayvanın yanı sıra yaban hayvanlarının da faydalandığı gölette temizlik ve genişletme çalışmaları başladı. Mahalle Muhtarı Mevlüt Çetinkaya tarafından yapılan başvuru üzerine çalışma başlatan ekipler, mahallede yer alan göletlerde yaptıkları etüt çalışması sonrasında temizlik ve genişletme ihtiyacının olduğunu tespit etti. Mahallede bulunan 3 adet Hayvan İçme Suyu Göletinin temizlenmesi ve genişletilmesi ile ilgili çalışmalar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tarım ve hayvancılık üzerine tüm paydaşlar ile birlikte çalışarak Manisa’da kırsal kalkınmanın sağlanması konusunda aktif rol alındığını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile 17 ilçede çalışmalara devam edeceklerini belirten Yılmaz Usta, her zaman üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Çamlıca mahalle muhtarı Mevlüt Çetinkaya ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e ve tüm personeline çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.