YUNUSEMRE’DE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

0

BÖLGE 17.09.2020 17:02:42 3942 0
YUNUSEMRE’DE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

 

Bozulan ve ihtiyaç duyulan yollarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiren Yunusemre Belediyesi, ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

İlçede yaptığı yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını kolaylaştıran Yunusemre Belediyesi, bozulan ve ihtiyaç duyulan yollara kilitli parke taşı döşüyor. Belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Muradiye, Barbaros, Yeni Mahalle, Keçiliköy ve 50. Yıl mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması yaptı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlçede parke taşı döşeme çalışmalarımıza geçtiğimiz aylarda başlamıştık. Belirli bir program dahilinde hedeflediğimiz çalışmalarımızı ekiplerimiz sürdürüyor. İhtiyaç dahilinde belirli yerlerde çalışmalarımız aralıksız sürecek”dedi.


 

Halim Şener'den soğukta tezgah açan pazarcıya ziyaret

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.