Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

YUNUSEMRE’DE 4 GÜN PAZAR KURULACAK

1

GÜNDEM 14.04.2020 18:11:56 820 0
YUNUSEMRE’DE 4 GÜN PAZAR KURULACAK

 Tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgını dolayısıyla Yunusemre İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, pazaryerlerinde düzenleme gerçekleştirdi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olması dolayısıyla yeni düzenleme kapsamında Yunusemre’de 4 gün pazar kurulacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemizde yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla; haftasonu sokağa çıkma yasağı da dâhil alınan tedbirler kapsamında Yunusemre İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile Yunusemre İlçesinde pazaryerlerinin günlerinde değişikliğe gidildi.

 

Alınan karar kapsamında Yunusemre’de sebze-meyve pazarları; 

Pazartesi günü Horozköy Pazaryerinde,

Salı günü Yunus Emre Millet Çarşısı’nda,

Çarşamba günü Laleli Pazaryerinde,

Cuma günü Muradiye Pazaryeri ve Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kurulacak.

 

Pazaryerine alışveriş yapmaya gelen esnaf ve vatandaşların maske takmaları zorunlu olacak. Pazaryerlerinde tezgâhlar 3 metre aralıklarla konumlandırılacak. Pazarın kurulacağı günlerde, pazaryerine kontrollü giriş çıkışların sağlanması için belirlenen noktalar haricinde diğer tüm alanlar kapatılacak. Pazaryerlerine, içerideki esnaf sayısının 2 katı vatandaş alınacak; alışverişini yapanlar çıktıktan sonra sıradaki vatandaş içeriye alınarak pazaryerinde sürekli aynı sayıda vatandaş bulunmasına özen gösterilecek. Belirlenen pazaryeri giriş noktalarında vatandaşların beklemesi için oluşturulacak koridorlarda 2 metre aralıklarla beklenmesi sağlanacak. Salı ve Cuma Günleri Millet Çarşısında açılacak olan pazaryerine ulaşım için önceki haftalarda olduğu gibi belirli mahallelerden hijyen önlemlerine uygun şekilde ücretsiz servis seferleri düzenlenecek. Ayrıca Çarşamba günü kurulacak Laleli Pazarı için Karaköy semtinden ücretsiz servis hizmeti de yine Yunusemre Belediye’nce yapılacak.

 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.