Yunusemre Belediyespor’da İlk Transfer: Ece Dirlikli Yuvaya Döndü

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne hazırlanan Yunusemre Belediyespor, altyapısından yetişen başarılı pasör Ece Dirlikli ile yeniden anlaştı. “Eve dönmek çok güzel” diyen Dirlikli, takıma katkı sunmaya hazır olduğunu söyledi.

SPOR 7.08.2025 19:05:45 150 0
Yunusemre Belediyespor’da İlk Transfer: Ece Dirlikli Yuvaya Döndü

        (MHA)     Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor'da dış transfer çalışmaları başladı. Başantrenör Seda Çarıkçı'nın raporu doğrultusunda harekete geçen Yunusemre, tecrübeli pasör oyuncusu Ece Dirlikli'yi renklerine bağladı. Ece Dirlikli için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Kulüp Başkanı Bülent Kanik, "Yeni sezonda şehrimizi başarıyla temsil edecek bir kadroyu oluşturmanın hazırlığı içerisindeyiz. Çalışmalarımız kapsamında ilk transferimiz Ece Dirlikli oldu. Ece, kulübümüzün altyapısından yetişmiş, daha sonra da kariyerini 2. Lig'de başarıyla oynayarak geçiren önemli bir sporcu. Kendisinin yeteneği ve tecrübesiyle takımımıza önemli katkılar yapacağına inanıyoruz" dedi. Ece Dirlikli ise yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirterek kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Tecrübeli sporcu şöyle konuştu: "Büyüdüğüm ve geliştiğim kulübümde tekrar forma giymek benim için çok değerli. A takım şansını bize sundukları için başta Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban olmak üzere Belediye Başkan Yardımcımız Hakan Gürtunca'ya, Kulüp Başkanımız Bülent Kanik'e teşekkür ederiz. Eve dönmek ve Seda hocamızla tekrar çalışmak çok güzel. Kulübümüzün başarısı için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. 2002 doğumlu 1.82'lik pasör, İzmir Forza Spor Kulübü ve Altay takımları ile 2. Lig'de forma giydi.

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.