Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR İSCEHİSAR’A ODAKLANDI

0

SPOR 3.11.2021 18:15:09 1011 0
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR İSCEHİSAR’A ODAKLANDI

 

 

BAL’a 3 puanla başlayan Yunusemre Belediyespor, 7 Kasım Pazar günü ağırlayacağı İscehisarspor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Mahmut Taşkın yönetiminde geçen antrenmanda core egzersizleri ve hareketliliğe yönelik çalışmaların yanı sıra yarı sahada oyunlar oynandı. Takımda hafif sakatlığı bulunan Habib Uzun takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanı Sportif Direktör Sedat Öngider de izledi. Lige Hacırahmanlı galibiyetiyle başlayan Mavi Beyazlılar, İscehisar maçından da 3 puanla ayrılıp zirve yoluna devam etmeyi planlıyor. Teknik Direktör Mahmut Taşkın, sezonun ilk maçından yakaladıkları olumlu ivmeyi devam ettirmeyi istediklerini söyledi. Maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Teknik Adam, “Hacırahmanlı maçının sevincini geride bıraktık. Artık tüm gücümüzle İscehisar maçına hazırlanacağız. Rakibimiz ilk maçını kaybetse de analiz ekibimiz iyi bir takım olduğu yönünde rapor verdi. Rakip bizden puan veya puanlar almaya çalışacak. Bizim de yakaladığımız ivmeyi devam ettirmemiz lazım. Her maç üzerine koyarak bizim bu yarışta iddialı olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Bunun için de İscehisar maçını kesinlikle kazanmamız lazım. Bornova-Kınık maçından çıkan sonuç bu ligin ne kadar dengeli bir lig olduğunu gösterdi. Herkes birbirini yenebiliyor. İnşallah bu hafta da kazanan biz oluruz. Tek hedefimiz, inanmışlığımızı sezon sonuna kadar yansıtıp ligi istediğimiz yerde bitirmek.” diye konuştu.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.