Yunusemre Belediyesi'nden erzak yardımı

0

GÜNDEM 30.04.2021 19:15:29 1760 0
Yunusemre Belediyesi

​​​​​​​Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların zor zamanlarında yanında oluyor. Kimsesizlerin sesi olan belediye, sosyal yardım alanında Türkiye’de örnek belediyeler arasında yer gösteriliyor.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Her dönem yaptığımız gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunuyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşımızın daima yanındayız. 7 yıl önce belediye başkanı seçildiğimizde Yunusemre’de aç kaldım, açıkta kaldım diyen kimse olmasın diye bir talimatımız oldu. Sağ olsun çalışanlarımız da büyük hassasiyetle bunu sağlıyor. Bu hizmetin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında büyük katkısı bulunan kıymetli hayırseverlerimize, bize yardımcı olan değerli muhtarlarımıza ve fedakâr personelimize çok teşekkür ederim” dedi. 
 

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Evlerinde Kontenjanlar Doldu

Yunusemre Belediyesi’nden Çöp Eve Temizlik Operasyonu

Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Minik Teoman’ın Yaşamı Hayırseverlerin Desteğine Bağlı

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.