YUNUSEMRE BELEDİYESİ DİKSİYON KURSU

0

MANİSA- EĞİTİM 27.10.2020 10:51:28 1988 0
YUNUSEMRE BELEDİYESİ DİKSİYON KURSU
YUNUSEMRE KENT TİYATROSU’NDAN DİKSİYON KURSU
 
Yunusemre Kent Tiyatrosu, Türkçeyi daha doğru ve vurgulu konuşmak isteyenler için diksiyon kursu düzenleyecek. Kurs için başvurular 13 Kasım Cuma günü sona erecek.
 
Yunusemre Belediyesi bünyesinde kurulan Yunusemre Kent Tiyatrosu, diksiyon kursu düzenleyecek. Yunusemre Belediyesi bahçesi içerisinde yer alan eski nikâh salonunda verilecek kursta tüm dünyada etkili olan koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm tedbirler alındı. 10’ar kişilik gruplar halinde verilecek kursa 15 yaş ve üzeri adaylar 13 Kasım Cuma gününe kadar başvurabilecek.Kursa kayıt yaptırmak için 444 62 09 nolu çağrı merkezini arayabilirler. 

Gazze’ye Destek İçin Akhisar’da Binlerce Kişi Yürüdü

Pazarcılara Kantardan Muafiyet Müjdesi

Manisa’dan İsrail’in Sumud Filosuna Saldırısına Tepki

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Evlerinde Kontenjanlar Doldu

Yunusemre Belediyesi’nden Çöp Eve Temizlik Operasyonu

Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Minik Teoman’ın Yaşamı Hayırseverlerin Desteğine Bağlı

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.7 ° / 12.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.