YUNUSEMRE ARICILARA KOVAN DAĞITACAK  

0

BÖLGE 4.02.2021 11:37:11 1357 0
YUNUSEMRE ARICILARA KOVAN DAĞITACAK   


 

Yunusemre Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede kırsal kalkınma projeleriyle üreticilerini desteklemeye devam ediyor. Belediye ekipleri, Yunusemre’de arıcılığı geliştirmek için başlattığı çalışmalara devam ediyor. Arıcılık yapan üreticilere kovan dağıtımı yapılacak. Üreticilerden 04-19 Şubat tarihleri arasında talep toplanacak. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Muhtarlık İşleri  Müdürü Mehmet Ata konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin desteğiyle üreticilerimize desteğimizi sürdürüyoruz. Yunusemre’de arıcılığı yaygınlaştırmak amacıyla bu yıl da kovan dağıtımı yapacağız. Bunun için üreticilerimizden 04-19 Şubat tarihleri arasında talep toplamaya başlayacağız” dedi.

 

BAŞVURU İÇİN;

 

Arıcılık yapmak isteyen üreticiler, Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen dilekçe ile ikametgah, nüfus cüzdanı fotokopisi, Arıcılık Belgesi veya Arıcılar Birliği’ne üyelik belgesi ile başvurabilecek.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.