Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YUNUSEMERE BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI ARİF ALKAN'DAN FERDİ BRANŞLARA ZİYARET

1

SPOR 11.12.2020 11:56:12 3176 0
YUNUSEMERE BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI ARİF ALKAN

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR BAŞKANI ALKAN’DAN FERDİ BRANŞLARA ZİYARET

 

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, koronavirüs tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerini devam ettiren kulüp sporcularını ziyaret etti.

 

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Sportif Direktör Sedat Öngider, Bayan Spor Salonları Direktörü Özlem Narinç, Ferdi Branş Takım Sporları Direktörü Güliz Onater, koronavirüs tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerinin çalışma saatlerine uygun şekilde düzenleyen Yunusemre Belediyespor Kulübü ferdi branşların antrenmanlarını ziyaret etti.

 Judo, güreş, badminton, wushu-kungfu branşlarındaki sporcuların antrenmanlarına katılan Arif Alkan ve beraberindekiler, sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.   Pandemi sürecinde tüm tedbirlere uyarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, “Koronavirüs tedbirleri ile 20 yaş altı kulübümüz sporcuları için tüm hijyen kurallarına ve çalışma saatlerine  uyarak antrenmanlarımız 10 branşta devam ediyor. Hedefimiz Yunusemreli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın spora devam etmesi, sağlıklı yaşaması ve pandemi sürecini de hareketsiz kalmadan ve spor yaparak atlatabilmektir. Bizlere zorlu şartlarda bu imkanları sağlayan başta Belediye Başkanımız Doktor Mehmet Çerçi ve Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e ve çocuklarımızın sağlığı ve gelişimi için çalışmalarını her koşulda sürdüren antrenörlerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu. Yunusemre Belediyespor’da koronavirüs tedbirleri kapsamında 10 branşta tüm hijyenik kurallara uyularak 20 yaş altı sporcuların sokağa çıkma saatleri olan saat 13.00 ile 16.00 arasında yapılacak şekilde çalışmalar sürdürülüyor.  


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.