Yuntdağspor'dan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye forma

0

SPOR 24.12.2021 21:23:54 1359 0
Yuntdağspor

Manisa 1. Amatör Ligi Merkez A Grubunda mücadele eden Yuntdağspor'un Başkanı ve Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği (YuntDer) Başkanı İlyas Selçuk, İstanbul’da Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi.
Başkan İlyas Selçuk, Beşiktaş Vodafane Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Göztepe maçı öncesi Başkan Çebi’ye üzerinde Ahmet Nur Çebi yazılı 45 numaralı Yuntdağspor forması hediye etti. Beşiktaş kongre üyesi olan Selçuk’a Başkan Çebi kartları takdim etti. Selçuk, “Beşiktaş Kulübü Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine isminin yazılı olduğu Yuntdağspor formamızı hediye ettik.” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Artar: “Üzümde Taban Fiyat Çiftçiyi Korumuyor”

İYİ Parti’li Aytaç: “Üzüm Üreticimiz Çok Zor Durumda”

Yunusemre Belediyesi’nden Esnaf Güçlendirme Projesi Kapsamında Kıraathane Ziyaretleri

Selçuk Özdağ: Üreticinin emeği en üst seviyeden karşılık bulmalı

Başkan Kayserili Medar Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Mustafa Uslu’dan Sarıalan’daki Yangın Mağduruna Destek Sözü

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Sezonu Kendi Sahasında Açıyor

Manisa’da Genç Kadınlara CNC Operatörlüğü Eğitimi Başladı

  • Perşembe 34 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Cuma 32.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.8 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.