Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

YUNTDAĞI’NDA ANKARALI AYŞE RÜZGARI

Ortaköy Mesire Alanında sahne alan Ayşe Dinçer (Ankaralı Ayşe), seslendirdiği şarkı ve türkülerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

MANİSA- İLÇELER 25.09.2022 17:08:00 1276 0
YUNTDAĞI’NDA ANKARALI AYŞE RÜZGARI

 

Yunusemre Belediyesi’nin bu yıl 7. kez gerçekleştirdiği Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonu kapsamında Ortaköy Mesire Alanında sahne alan Ayşe Dinçer (Ankaralı Ayşe), seslendirdiği şarkı ve türkülerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

                   

Yunusemre Belediyesi Geleneksel 7. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonu başladı. Organizasyon kapsamında Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Ayşe Dinçer (Ankaralı Ayşe)Ortaköy Mesire Alanında sahne aldı. Konseri dinleyenler arasında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz de vardı. Şarkı ve türküleriyle izleyenlere güzel bir gece yaşatan Ayşe Dinçer’e teşekkür eden Başkan Çerçi, günün anısına hediye verdi, birlikte harmandalı oynadı.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: YUNTDAĞI’ ANKARALI RÜZGARI
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.