Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Yuntdağı Cup 4 Futbol Turnuvası’nda final adı Türkmen ile Kayapınar

1

SPOR 10.12.2019 21:28:40 1396 0
Yuntdağı Cup 4 Futbol Turnuvası’nda final adı Türkmen ile Kayapınar
2019 Yuntdağı Cup 4 Futbol Turnuvası’nda finale kalan takımlar belli oldu. 15 Aralık 2019 Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Hüsnü Çelik Halı Sahası’nda rakiplerini yenen Türkmen Köy ile Kayapınar finalde karşı karşıya gelecek. 20 Ekim’de başlayan turnuvaya 25 takım katıldı. Takımlar 5’erli 5 gruba ayrıldı. Grubu lider bitiren 5 takım ile en iyi ikincilerden 3 takım çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalin ardından yarı finalde Türkmen Köy ile Sarma, Kayapınar ile Çaltepe karşı karşıya geldi. Türkmen Köy rakibi Sarma’yı 2-0 yenerek finale yükseldi. Kayapınar ise Çaltepe’yi 4-1 yenerek finalde Türkmen Köy’ün rakibi oldu. Yarı final maçları öncesi Yuntdağ Cup 4 Komisyon ve turnuvanın teknik direktörler karması arasında gösteri maçı oynandı. Yuntdağ Cup 4 Turnuva Komisyon Başkanı Erol Nurbaş, 20 Ekim’de başlayan turnuvanın sonuna geldiklerini ve 15 Aralık’ta final maçıyla tamamlanacağını söyledi. turnuvaya katılan ve renk katan bütün takımları tebrik eden Nurbaş, final maçını oynayacak olan takımlara da başarılar diledi. Turnuvaya katılan takımlar: A Grubunda Akçaköy, Çamlıca, Düzlen, Kalemli, Yağcılar. B Grubunda Çaltepe, Sarıçam, Sarma, Süngüllü, Kaan. C Grubunda Davutlar, Seyitli, Karaveliler, Şatırlar, Halıtlı. D Grubunda Maldan, Gökbel, Türkmen, Yayla, Ortaköy, E Grubunda Örencik, Keçiliköy, Kayapınar, Emlakdere, Hatıplar yer aldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.