YUNTDAĞ FUTBOL TURNUVASI GOL YAĞMURUYLA BAŞLADI

Yunusemre Belediyesi ile Yuntdağspor iş birliğinde organize edilen Yunusemre Belediyesi Yuntdağ Futbol Turnuvası'nda heyecan başladı.

MANİSA- İLÇELER 16.01.2024 00:18:00 2086 0
YUNTDAĞ FUTBOL TURNUVASI GOL YAĞMURUYLA BAŞLADI


 

 

Yunusemre Belediyesi ile Yuntdağspor iş birliğinde organize edilen Yunusemre Belediyesi Yuntdağ Futbol Turnuvası'nda heyecan başladı.
 

 

Yunusemre Belediyesi Yuntdağ Futbol Turnuvası büyük heyecanla start aldı. İki grupta 16 takımın katılımıyla Ortaköy Futbol Sahası ile Karaali Spor Tesisleri'nde kıyasıya geçen ilk hafta maçlarında futbolseverler gole doydu. Turnuvayı ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm takımlara başarılar diledi. Sporun birleştirici bir unsur olduğunu belirten Başkan Çerçi, turnuvanın dostluk, kardeşlik ve Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni etti. İlk hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: A Grubu: Düzlen 1-6 Seyitli, Karakılınçlı 5-6 Türkmen, Osmancalı 4-3 Örencik, Karaveliler 2-6 Durasıllı. B Grubu: Sarma 0-2 Yağcılar, Çamlıca 1-5 Ortaköy, Pelitalan 3-3 Avdal, Akçaköy BAY.
 

Akhisar Belediyesi’nde İkinci Başkan Yardımcısı Emre Okkalı Oldu

Akhisar’da Madımak Şehitleri Cem Evi’nde Anıldı

Başkan Balaban Şampiyon Sporcularla Gurur Duydu

Mustafa Köylü: “Çocuklarımızı Öldürüyorlar, Cinayetlerini Meşrulaştırıyorlar”

Dutlulu: Kapılarımız Muhtarlara Her Zaman Açık

İlçelerde Yollar Yenileniyor

Büyükşehir'den Muhtarlara Vektörle Mücadele Ziyareti

Manisa Valilik Kupası'nda Şampiyonluk Serisi: Turnuvayı Namağlup Tamamladılar

  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.