Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YKS TÜRKİYE 30.'SU FEN BİLİMLERi KOLEJİNDEN 

0

MANİSA- EĞİTİM 29.07.2020 16:03:00 5423 0
YKS TÜRKİYE 30.

.
Milyonlarca gencin merakla beklediği YKS sonuçları açıklandı. Manisa Fen Bilimleri Koleji Fen Lisesi öğrencisi Mesut Melih Akpınar Türkiye 30.’su, Manisa il 2. ‘si olarak üstün bir başarıya imza attı.
 
 
27 – 28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen YKS’ye TYT alanında 2.296.138, AYT alanında 1.672.376, YDT alanında 105.579 öğrenci katıldı
Türkiye 30.’su, Manisa il 2. ‘si olan Mesut Melih Akpınar Manisa Fen Bilimleri Koleji Kampüs/Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Hasan Güven ve Lise Rehber Öğretmeni Özge Altınyaprak, öğrencilerinin başarısından dolayı gururlu ve mutlu olduklarını belirterek, öğrencilerine ödüllerini takdim ettiler.
 
SINAVA GİRECEK GENÇLERE TAVSİYELER
Hedefinin Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği olduğunu belirten Akpınar  programlı ve düzenli çalışmayı ilke edindiğini, ailesinin bu konuda çok destek sağladığını belirtti. “Sınav anında sayısal alanımın kötü geçeceğini düşünüp eşit ağırlık çözdüm. Eşit ağırlık başarımın sayısaldan daha iyi geldiğini duyunca şaşırdım.” dedi. Başarının geçici motivasyonlarla değil, disiplin duygusuyla geldiğini düşünen Akpınar, boş zamanlarında da öğrenme teknikleri üzerine makaleler okuduğunu ifade etti. Sınava girecek gençler için önce kendilerine güvenmelerini söyleyerek sistemli çalışmanın, çok çalışmaktan önde geldiğini vurguladı.Covid-19 salgınında okulunun gerçekleştirdiği online eğitimin başarısına dikkat çeken Akpınar, eğitim hayatında emeği geçen tüm eğitimcilere teşekkür etti.
 
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.