Yılmaz "Anadolu Eğitim Sendikası olarak 5 Eylül Pazartesi günü iş bırakacağız"

Anadolu Eğitim Sendikası Manisa Temsilcisi Doğan Yılmaz sendika olarak 5 Eylül Pazartesi günü iş bırakacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz şöyle dedi.

31.08.2022 15:19:00 1112 0
Yılmaz

 

 

Anadolu Eğitim Sendikası Manisa Temsilcisi Doğan Yılmaz sendika olarak 5 Eylül Pazartesi günü iş bırakacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz şöyle dedi;

"Anadolu Eğitim Sendikası olarak 5 Eylül Pazartesi günü  ,Öğretmenlere dayatılan Kariyer Basamakları Sınavını protesto etmek üzere okullarda bir günlük iş bırakma eylemi yapacağız. Aynı gün İl Miili Eğitim Müdürlüğü  önünde saat 12.30  basın açıklaması gerçekleştireceğiz. Anadolu Eğitim Sendikası olarak  sınav yolu ile verilen kariyeri reddediyor ve ' sınavla kariyere hayır öğretmenlik mesleği uzmanlık mesleğidir ' diyerek sesimizi duymayanlara meydanlardan haykıracağız" dedi.

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.