Yılmaz: “Teşvikler, Manisa’nın Üretim Gücünü Katlayacak”

Manisa TSO’nun Temmuz ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Mehmet Yılmaz, yeni teşvik programlarının yerel kalkınma için büyük fırsat olduğunu vurguladı.

EKONOMİ 30.07.2025 14:16:13 786 0
Yılmaz: “Teşvikler, Manisa’nın Üretim Gücünü Katlayacak”

(MHA) - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ümit Türek başkanlığında, Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının en önemli gündem başlıklarından biri, Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı oldu.
ZAFER KALKINMA AJANSI’NDAN MANİSA TSO’YA BİLGİLENDİRME SUNUMU
Toplantının konuk konuşmacısı, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kutlu Eser oldu. Eser, ajans tarafından yürütülen Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirerek meclis üyelerini bilgilendirdi.
Sunumda; Manisa’nın öncelikli sektörlerine yatırım yapacak girişimciler için sağlanan destekler, teşvik mekanizmaları, başvuru süreçleri ve önceliklendirme kriterleri detaylı bir şekilde ele alındı. Programın, bölgesel kalkınmayı hızlandıracak önemli bir araç olduğu vurgulandı.
YILMAZ: “BU TEŞVİKLER MANİSA’NIN REKABET GÜCÜNÜ ARTIRACAK”
Toplantıda konuşan Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, bu tür teşvik programlarının özel sektör için çok değerli olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu:
“Manisa’mızın üretim kapasitesini artıracak, girişimcilerimizi cesaretlendirecek bu destek mekanizmaları, yerel kalkınma yolculuğumuzda büyük bir fırsattır. Oda olarak üyelerimizin bu fırsatlardan en etkin biçimde faydalanması için elimizden gelen tüm desteği sunacağız. Değerli sunumları ve katkıları için Sayın Kutlu Eser’e teşekkür ediyorum.”
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI
Toplantıda ayrıca Komite faaliyet raporları değerlendirildi, üye talepleri ve sektörel gelişmelere ilişkin öneriler dile getirildi. Tüm gündem maddeleri, meclis üyelerinin görüşleri doğrultusunda oylanarak karara bağlandı.

Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı

Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı

Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu

Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı

  • Çarşamba 10.3 ° / 1.7 ° Güneşli
  • Perşembe 11.3 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 4.9 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.