Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YILDIZSPOR TEKNE TURUNDA MORAL DEPOLADI

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde Başkan Erhan Yıldız, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, yeni sezon öncesi tekne turuyla moral depoladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 25.08.2023 14:36:00 1206 0
YILDIZSPOR TEKNE TURUNDA MORAL DEPOLADI


 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde Başkan Erhan Yıldız, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, yeni sezon öncesi tekne turuyla moral depoladı. İkinci Başkan Ramazan Yıldız’ın organize ettiği tekne turu için takım kaptanları Aykut Eren ve Turgay An yöneticilere teşekkür etti.  
 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yönetimi, takıma moral depolamak ve takım içindeki uyumu artırmak için tekne turu düzenledi. Sabah yola çıkan tekne Cennet adası, Cennet Koyu ve Akvaryum Koyu gibi yerlerde demir attı. Teknik heyet, sporcular ve yöneticiler denizin tadını çıkardılar. Takım kaptanları Aykut Eren ile Turgay An, organizasyonu düzenleyen İkinci Başkan Ramazan Yıldız’a teşekkür dileklerini ilettiler. Başkan Erhan Yıldız, “Bu sezon bu tür etkinliklerle takımımızın moralini en üst seviyede tutacağız. Birlik ve beraberliğimiz her geçen hafta artmaktadır. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bunun da başarısını inşallah sezonun başlamasıyla göreceğiz. 

 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü bu sezon yine Manisalıların yakından takip ettiği bir ekip olacak. İkinci Başkanımız Ramazan Yıldız’a bir kez daha teşekkür ederiz” dedi. Teknik direktör Halit Alaca ise, takımdaşlığın üst seviyede olduğunu belirterek, "Yoğun bir antrenman programından geçiyoruz. Çok çaba sarf ediyoruz. Ancak eğlenmeye de ihtiyacımız var. Futbolcularım uyum içinde sezona hazırlanıyor. İnanıyorum başarılı bir yıl geçireceğiz" diye konuştu.  

 

Yoğun idman programı arasında Didim’de bir araya gelen takım gün boyunca denizin keyfini doyasıya yaşadı. Öte yandan doğum günü olan oyunculardan Yunus Yılmaz ve yönetici Koray Duymuş içinde tekne de pasta sürprizi yapıldı.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR TEKNE TURUNDA MORAL DEPOLADI
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.