Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yıldızspor Futbol Okulları Kış Dönemi Başlıyor

Kırmızı-siyahlı kulübün futbol okullarında kış döneminin 9 Eylül’de start alacağı açıklandı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 6.09.2023 11:43:00 1278 0
Yıldızspor  Futbol Okulları Kış Dönemi Başlıyor

 

Manisa’nın alt yapıdaki önemli ekibi Manisa Yıldız Spor Kulübü, yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de futbol okullarında yoğun bir ilgi ile karşı karşıya. Kırmızı-siyahlı kulübün futbol okullarında kış döneminin 9 Eylül’de start alacağı açıklandı.
 

Yaz döneminde yoğun ilgi gören Manisa Yıldız Spor Futbol Okulları, eğitimlerini kışın da sürdürecek. Okullara kayıtlar devam ederken, eğitimler 9 Eylül Cumartesi günü başlayacağı açıklandı. Futbol Okulları Kış Dönemi’ne 2008-2017 arası doğumlular kayıt yaptırabilecek. Her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek okullarda, yetenekli öğrenciler kulübün lisanslı futbolcusu olarak Altyapı Takımların da forma giyme şansını elde edecekler. Manisa Yıldız Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hüseyin Şahin, “Antrenörlerimiz tarafından yaş guruplarına uygun şekilde hazırlanmış olan eğitim programlarımız uygulanmaktadır. Altyapımızda ayrıca sporculara teknik taktik ve koordinasyon becerileri ile aynı zamanda futbol oyun kurallarını da öğreterek Türk sporuna lisanslı sporcular kazandırmak amacıyla temel futbol eğitimi verilmektedir. Yaz döneminde yoğun bir taleple karşı karşıya kaldık. Kış döneminde de yine aynı ilginin olacağını düşünüyoruz. 2008-2017 arası doğumlu tüm çocuklarımızı ailemize katılmayı bekliyoruz” dedi. Detaylı bilgi almak için; 0534 425 00 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.