Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YILDIZSPOR 45 FK’YA İKİ ŞAMPİYON STOPER!

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, stoper bölgesine iki takviye yaptı.

17.08.2023 12:56:00 1054 0
YILDIZSPOR 45 FK’YA İKİ ŞAMPİYON STOPER!


 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, stoper bölgesine iki takviye yaptı. Kırmızı-siyahlılar, Aliağa FK forması giyen 27 yaşındaki Alper Sürücü ile iç transferde 22 yaşındaki Hüseyin Demirubuz ile sözleşme imzaladı. 

İki oyuncu da geçtiğimiz sezon takımlarında şampiyonluk sevinci yaşadı.  
 

Teknik direktör Halit Alaca’nın yönetiminde Muradiye Spor Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıkları için antrenmanlarını sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, iki transferde daha mutlu sona ulaştı. Kırmızı-siyahlılar, Aliağa FK forması giyen 27 yaşındaki Alper Sürücü ile iç transferde 22 yaşındaki Hüseyin Demirubuz ile sözleşme imzaladı. İmza törenine katılan Başkan Erhan Yıldız, transferi noktalamak üzere olduklarını ifade etti. Yıldız, “Alper Sürücü ile Hüseyin Demirubuz defansımız için önemli isimler olacak. Alper kardeşimiz Aliağa FK ile Hüseyin kardeşimiz de Yıldızspor 45 FK ile şampiyonluk yaşadı. İnşallah aynı başarıyı bu senede gösterecekler. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
 

ŞAMPİYON STOPERLER İMZAYI ATTI
 

Son iki sezonda Aliağa FK forması giyen 27 yaşındaki stoper Alper Sürücü, geçtiğimiz sezon Aliağa FK formasıyla 18 maça çıktı. Toplamda 147 maçta görev alan ve 8 gol kaydeden Alper Sürücü, kariyerine Çamdibigücü’nde başladı ve sırasıyla Buca Geliştirme, Manisa Futbol Kulübü, Fethiyespor, Büyükçekmece Tepecikspor ve Aliağa Futbol Kulübü formaları giydi. Öte yandan geçtiğimiz sezon Yıldızspor’un Süper Amatör Küme şampiyon kadrosun da yer alan Hüseyin Demirubuz ise kariyerinde yaklaşık 150 maça çıktı. 22 yaşındaki stoper Hüseyin Demirubuz, sırasıyla Kösealispor, Salihlispor, Buca Geliştirmespor, Manisa Futbol Kulübü, Salihli Belediyespor, Muradiyespor ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formaları giydi.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR ŞAMPİYON STOPER!
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.