Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yıldızspor 45 FK’ya altyapısından takviye!

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, altyapısından yetişen 16 yaşındaki kanat oyuncusu Ahmet Koç ile sözleşme imzaladı.

MANİSA -SPOR 21.08.2023 12:31:00 1024 0
Yıldızspor 45 FK’ya altyapısından takviye!


 

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, altyapısından yetişen 16 yaşındaki kanat oyuncusu Ahmet Koç ile sözleşme imzaladı. Başkan Erhan Yıldız, “Altyapımızda oynayan isimler içinde Ahmet Koç iyi bir örnek olacak. Onu çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.  
 

A takım için transfer çalışmalarını sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kadrosuna bir takviye de altyapıdan yaptı. Kırmızı-siyahlı ekip, altyapısından yetişen 16 yaşındaki Ahmet Koç’u A takım kadrosuna çıkardı. Başkan Erhan Yıldız, “Yıldız Spor Kulübü’nün altyapısı Manisa’nın en iyi altyapılarından biridir. Ailelerin kulübümüze olan ilgisi her geçen gün artmaktadır. Altyapımızda oynayan isimler içinde Ahmet Koç iyi bir örnek olacak. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu sayı daha da artacaktır. 16 yaşında olmasına rağmen Ahmet’in Bölgesel Amatör Lig takımımızla olması Türk futbolu içinde çok önemli. Onun yeteneğine inanıyoruz ve kendisine başarılar diliyorum” dedi. A takıma katılan Ahmet Koç ise, “Çok mutluyum burada olduğum için. Benim açımdan her şey şu anda iyi gidiyor. İyi çalışıp, kendimi hazır hale getirmek istiyorum. Bana güvenenlere karşı bir borcum olduğunu düşünüyorum. Yıldızspor altyapısından yetişen biri olarak, A Takımımızın başarısı için elimden geleni yapacağım. Başkanımıza, teknik heyetimize ve bana her zaman yardımcı olan takımdaki ağabeylerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.    
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.