Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yıldızspor 45 FK’nın Afyon kampı başladı

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ikinci etap hazırlıkları için Afyon’a gitti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 31.08.2023 10:53:00 1395 0
Yıldızspor 45 FK’nın Afyon kampı başladı


 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ikinci etap hazırlıkları için Afyon’a gitti. Kırmızı-siyahlılar 7 Eylül Perşembe gününe kadar hazırlıklarına Afyon’da devam edecek. Manisa temsilcisi bu süreçte yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları oynayacak.  
 

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürecek olan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, teknik direktör Halit Alaca yönetiminde gerçekleşen antrenman ile ikinci etap çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlılar, antrenmanın ilk bölümünde düz koşunun ardından ısınma hareketleri ikinci bölümünde ise dar alanda oyun yaparak günü tamamladı. 7 Eylül Perşembe gününe kadar çalışmalarına Afyon'da devam edecek Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, daha sonra Manisa’ya dönüş yapacak. Bölgesel Amatör Lig temsilcisi bu süreçte Afyon’da hazırlık maçları oynayacak. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Halit Alaca, ilk etabı Manisa’da yoğun geçirdiklerini ifade ederek, “Afyon kampında takımımızı oynayacağımız hazırlık maçlarıyla daha net bir şekilde görmüş olacağız. Kadromuzun şekil kazanması açısından bu maçlar önem taşıyacak. Eksiklerimizi giderme anlamında burası önemli. Kamplar, çok yoğun ve tempolu geçer. Hem mental hem de fiziksel olarak yoğun bir süreç olacak” şeklinde konuştu.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor Afyon kampı başladı
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.