Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YILDIZSPOR 45 FK’DAN KALEYE İKİ TAKVİYE

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nde mücadele etmeye hazırlanan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kalesini iki önemli isim ile güçlendirdi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 13.08.2023 11:28:00 1365 0
YILDIZSPOR 45 FK’DAN KALEYE İKİ TAKVİYE


 

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nde mücadele etmeye hazırlanan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kalesini iki önemli isim ile güçlendirdi. Sezon hazırlıklarına hafta başı itibariyle başlayacak kırmızı-siyahlılar, Kubilay İsmail Zihni ve Muhammed Eren Yılmaz ile sözleşme imzaladı.  
 

Sezon hazırlıklarına pazartesi günü yapacağı antrenmanla yoğun bir tempo ile başlayacak Yıldızspor 45 FK, transfer çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, kalesine iki isim birden transfer etti. Geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen Kubilay İsmail Zihni ile Yıldızspor 45 FK ile Süper Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayan Muhammed Eren Yılmaz, Başkan Erhan Yıldız’ın katıldığı törende sözleşme imzaladı.  
 

YILDIZ: KALEMİZİ SAĞLAMA ALDIK
 

Manisa Yıldızspor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, kaleyi sağlama aldıklarını belirterek, “İki isimde kulübümüzü, takım arkadaşlarını yakınen tanımakta. Kalemizi sağlama aldık. Bu bizim için bir avantaj. İkisinin yaşayacağı rekabet bize olumlu olarak yansıyacaktır. Kubilay ve Muhammed kardeşime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

KUBİLAY ZİHNİ: BAŞARI MUTLAKA GELECEKTİR
 

Manisaspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen Kubilay İsmail Zihni daha önce Amasya Futbol Kulübü ile Altınova Belediyespor formaları giydi. Kariyerinde toplamda 133 maçta forma giyen yeni transfer Kubilay İsmail Zihni, “Yeniden bu ailenin içinde olduğum için mutluyum. Rekabet ve aile ortamının olduğu yerde başarı mutlaka gelecektir. Transferimde emeği geçenlere eşekkür ederim” dedi.  
 

MUHAMMED EREN: KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM
 

Manisaspor altyapısından yetişen ve son olarak geçtiğimiz sezon Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ile Süper Amatör Küme şampiyonluğu yaşayan kaleci Muhammed Eren Yılmaz ise, “Geçtiğimiz sezonu harika geçirdik. Şampiyonluk coşkusu yaşadığım kulübümde kaldığım için mutluyum. İnşallah yeni sezonda da güzel bir hikayeye imza atarız. Başkanımıza, yönetimine ve hocamıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR KALEYE TAKVİYE
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.