Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yıldızspor 45 FK’da Halit Alaca dönemi

Yıldız 45 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi takımın başına teknik direktör olarak Halit Alaca’yı getirdiğini açıkladı.

MANİSA -SPOR 10.08.2023 11:52:00 1356 0
Yıldızspor 45 FK’da Halit Alaca dönemi


 

Geçtiğimiz sezonu Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak tamamlayan ve adını Bölgesel Amatör Ligi’ne yazdıran Yıldız 45 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi takımın başına teknik direktör olarak Halit Alaca’yı getirdiğini açıkladı.  
 

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, genç teknik adam Halit Alaca ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de şampiyonluk coşkusu yaşayan kırmızı-siyahlılar, yeni sezon öncesi transferde startı verdi. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız önderliğinde çalışmalarına hız veren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ilk olarak takımın başına geçtiğimiz sezon Manisa Sanayi Yıldızspor’da görev yapan teknik direktör Halit Alaca’yı getirdi. Düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ile birlikte katılan genç teknik adam Halit Alaca, “Kendimizi evimiz gibi hissettiğimiz bir yerdeyim. Yeni sezona burada başlayacağımız için mutluyum. Başkanımız Erhan Yıldız’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Kısa zamanda transferlerimizi tamamlayıp, antrenmanlarımızın startını vereceğiz. Bölgesel Amatör Ligi’ni geçtiğimiz sezon yakından tanıma fırsatımız oldu. Bu yıl daha tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum. Genç ve kaliteli isimlerden oluşan bir kadro yapımız olacak. İnşallah yine Manisalıların yakından takip ettiği ve desteklediği bir kulüp olarak ligi en iyi yerde tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
 

ERHAN YILDIZ: FUTBOL VAZGEÇİLMEZ TUTKUMUZ
 

Manisa Yıldız Spor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız ise yaptığı açıklamada, “Manisa’ya ve Manisa’nın çocuklarına hizmet etmek adına çıktığımız yolda kulübümüzün yeni sezonda olumlu işler başaracağına inanıyoruz. Hocamız bildiğimiz bir isim. Biz onu, o da bizi yakınen tanıyor. Transferlerimizi de kısa zamanda gerçekleştirip, sosyal medyalarımızdan açıklayacağız. Futbol bizim için vazgeçilmez tutkumuz. Gerek alt yapımız, gerekse A takımımız Manisalıların yakından takip ettiği ve ilgi gösterdiği bir kulüp. Çok kısa sürede bunu başarmak bizim için çok değerli. Her geçen yıl üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Bu sene özellikle gençlerin de şans bulacağı bir takımımız olacak. İyi bir aile ortamı ile Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü yukarılara taşımak istiyoruz.” dedi.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor Halit Alaca dönemi
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.