Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yıldızspor 45 FK'da 3 transfer

Transfer çalışmalarına devam eden Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü,kadrosuna 3 oyuncuyu dahil etti.

15.08.2023 09:25:00 1029 0
Yıldızspor 45 FK


 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, orta saha pozisyonu için Alper Mete, Harun Şanlı ve bek oyuncusu Yunus Yılmaz’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, yeni transferlere kırmızı-siyahlı forma altında başarılar diledi.  
 

Transfer çalışmalarına devam eden Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Saruhanlı Belediyespor FK’dan orta saha oyuncusu Alper Mete, Sanayi Yıldızspor’dan Harun Şanlı ve Yunus Yılmaz ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Erhan Yıldız da katıldı. Manisaspor altyapısından yetişen Alper Mete, Menemen Futbol Kulübü, 1975 Maltaspor, Donatımspor, Manisa Sanayi Yıldızspor, Akhisar Anadolu FK formaları giydi. Kariyerinde 172 maçta forma giyen 25 yaşındaki Alper, 10 gol kaydetti.  Deneyimli isim geçtiğimiz sezon Saruhanlı Belediyespor formasıyla ise 13 maçta forma giyip, 2 gol attı. Geçtiğimiz sezon Manisa Sanayi Yıldızspor forması giyen bek oyuncusu Yunus Yılmaz ise, Manisaspor, Artvin Hopa, Yunusemre Belediyespor, Artvin Çoruhspor ve Sanayi Yıldızspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon 25 müsabakada oynayan Yunus, kariyerinde ise 234 maça çıktı ve 15 gol attı. Öte yandan geride bıraktığımız sezonda 20 maça çıkan orta saha oyuncusu Harun Şanlı da, 2 gol kaydetme başarısı gösterdi. Manisa Ayyıldız, Manisa Futbol Kulübü, Yunusemre Belediyespor ve 1965 Nurlupınar formaları da giyen 26 yaşındaki isim, toplamda 95 maça çıkıp, 8 gol kaydetti.  Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni transferlerine Kırmızı-siyahlı forma altında başarılar diledi.
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor ' transfer
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.