Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yıldızspor 45 FK’da 2 golcü transferi birden!

Yıldızspor 45 FK, son olarak Tire 2021 FK’dan Oğuzhan Palaz ve Sanayi Yıldızspor’dan Emre Ülkü ile sözleşme imzaladı.

12.08.2023 11:51:00 1364 0
Yıldızspor 45 FK’da 2 golcü transferi birden!

 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar hücum hattına iki önemli takviye gerçekleştirdi. Yıldızspor 45 FK, son olarak Tire 2021 FK’dan Oğuzhan Palaz ve Sanayi Yıldızspor’dan Emre Ülkü ile sözleşme imzaladı.  
 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nden transferde hamle üstüne hamle geliyor. Kırmızı-siyahlılar hücum hattına iki takviye birden gerçekleştirdi. Geçen sezon Tire 2021 FK forması giyen Oğuzhan Palaz ile Sanayi Yıldızspor forması giyen golcü isim Emre Ülkü, Yıldızspor 45 FK ile sözleşme imzaladı. İmza törenine katılan Başkan Erhan Yıldız, “Manisa’nın çocuklarıyla anlaşmaya devam ediyoruz. Kulübümüze dışarıdan katılmak isteyen çok oyuncu var. Bizim önceliğimiz Manisa’nın evlatları. İnanıyorum ki yeni sezonda güzel işlere imza atacak bir kadro yapımız olacak. Her iki oyuncumuzun da takımımıza gol anlamında katkısı olacaktır. Hayırlısı olsun” dedi.  
 

Öte yandan Manisaspor altyapısından yetişen Oğuzhan Palaz sırasıyla Balçova Yaşam, Ofspor, Bergama, Isparta 32, Siirt İl Özel İdare, Bursa Yıldırım ve Büyükçekmece Tepecik formaları giydi. 

Geçtiğimiz sezon kariyerinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde forma giyen Emre Ülkü ise, 22 maça çıkıp, 6 gol kaydetme başarısı göstermişti. Her iki yeni transferde Yıldızspor 45 FK forması giyecekleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.  
 


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor golcü transferi birden!
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.