Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Yıldızspor 45 FK, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kesilen kurban ve dualarla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 15.08.2023 09:58:00 1125 0
Yıldızspor 45 FK, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

 

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kesilen kurban ve dualarla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri takımla bir araya gelerek başarı dileklerini ilettiler.
 

Yıldızspor 45 FK, Bölgesel Amatör Lig 2023-2024 sezonu hazırlıklarına Muradiye Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Halit Alaca yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarına başlayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi 1.etap kampını Manisa’da gerçekleştirecek. Antrenman öncesi Başkan Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri takımla bir araya gelerek başarı dileklerini ilettiler.  
 

ERHAN YILDIZ: KENETLENECEĞİZ
 

Başkan Erhan Yıldız, “Birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkararak, aile bütünlüğümüzü sağlayıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Sizlerin bir çoğu kulübümüzü yakinen bilmekte. Hedefe hep birlikte kenetlenerek ulaşabiliriz. Genç isimlerinde kadromuzda olacağı bir sezon olacak. Kazasız, belasız, sakatlıksız her şeyin gönlümüzce olduğu bir yıl olsun” diye konuştu.  
 

HALİT ALACA: TRANSFERİ TAMAMLADIK
 

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde teknik direktör Halit Alaca ilk olarak oyuncularıyla kısa bir görüşme yaptı. Alaca, “Bize katkı sağlayabilecek oyuncuları kadromuza kazandırıyoruz. Görüştüğümüz isimler var. Transferin büyük bir bölümünü tamamladık. Genç yetenekli arkadaşlarımız var onları da takımın içine entegre ederek Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Bu bizim en az başarılı olmak kadar önem verdiğimiz bir nokta. Alt yapısı olan bir ekibiz. Kazasız, belasız, sakatlıksız ve başarı dolu bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.