Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

YILDIZSPOR 45 FK U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA ADINI YAZDIRDI

Altyapısıyla her geçen gün adından söz ettirmeyi başaran Manisa Yıldız Spor Kulübü, U16 Takımı’ndan sonra U15 Takımı ile de Manisa şampiyonu oldu.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 18.05.2023 11:38:00 1153 0
YILDIZSPOR 45 FK U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA ADINI YAZDIRDI

 
 

 

 

U15 Ligi’nde normal sezonu zirvede tamamlayan kırmızı-siyahlılar, final karşılaşmasında oynadığı Yunusemre Belediyespor maçını 2-1 kazanarak adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.  
 

Manisa’nın altyapıdaki lokomotif kulübü Manisa Yıldız Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşuyor. Her yaş kategorisinde adından söz ettirmeyi sürdüren kırmızı-siyahlılar, U16 takımından sonra U15 Ligi’nde de şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Normal sezonu zirvede tamamlayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, final karşılaşmasında Yunusemre Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sekiz Eylül Stadı’nda kıran kırana geçen müsabakayı 2-1 kazanan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Kırmızı-siyahlıları zafere götüren golleri Mustafa Armağan ve Yusufcan Karataş kaydetti. Maçın bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan teknik ekip ve oyuncular şampiyonluk fotoğrafı vermeyi ihmal etmedi.  
 

ŞAHİN: YILDIZSPOR MANİSA’NIN GÖZBEBEĞİ
 

Manisa Yıldız Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hüseyin Şahin, doğru yolda ilerlemenin kendilerini bu tür başarılarda ekstra mutlu ettiğini ifade ederek, “İki yıl içerisinde çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Ailemize katılım gösteren herkesin bu başarıda emeği çok. Altyapımız Manisa’nın gözbebeği durumunda. Çocuklarımızın gelişimi önceliğimiz. Neredeyse haftanın her günü farklı yaş gruplarımızın antrenmanları var. U16 Ligi ve U15 Ligi’nde yaşadığımız şampiyonluklar bizleri çok mutlu etti. İnşallah katılacağımız Türkiye Şampiyonası’nda da kulübümüzün ismini en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği olan başta Başkanımız Erhan Yıldız ve yöneticilerimize, U16 Takımımız ile şampiyonluk yaşayan Şafak Gülşen hocamıza, U15 Takımımımız ile şampiyonluk yaşayan Kaan Özdeş hocamıza, altyapı antrenörlerimize ve bizler hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailelerimize teşekkür ederiz.” dedi.  
 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.