Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

YILDIZSPOR 45 FK TRANSFERE HIZLI GİRDİ

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü transferde iki ismi birden duyurdu. Kırmızı-siyahlılar sosyal medyadan yapılan açıklamada Aykut Eren ve Turgay An ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 11.08.2023 12:48:00 1267 0
YILDIZSPOR 45 FK TRANSFERE HIZLI GİRDİ


 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü transferde iki ismi birden duyurdu. Kırmızı-siyahlılar sosyal medyadan yapılan açıklamada Aykut Eren ve Turgay An ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu. 

 

İki isim için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Erhan Yıldız katıldı.  
 


 

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, takımın başına teknik direktör Halit Alaca’yı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Erhan Yıldız önderliğinde çalışmalarını yürüten Manisa temsilcisi, geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen tecrübeli isimler Aykut Eren ile Turgay An’ı kadrosuna dahil etti. Kariyerlerinde bir çok takımla başarılı işlere imza atan iki ismi Yıldızspor 45 FK kadrosuna kazandırdıkları için mutlu olduklarını aktaran Başkan Erhan Yıldız, “Hem Aykut Eren hem de Turgay An kariyerlerini ispatlamış isimler. Takımdaki genç isimlere ağabeylikte yapacaklar. Onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni sezonda keyif veren bir ekip olacak. Transferlerimizi buna göre yapmaktayız. Her iki isme bir kez daha ailemize hoş geldiniz diyorum. İki tarafa da hayırlı olsun” dedi.  
 

AYKUT EREN: TAKIMIMIZIN % 99’U MANİSALI
 

Geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor kaptanlığını yapan ve kariyerinde 305 müsabakaya çıkan Aykut Eren, Yıldızspor ailesiyle yolunun geçtiğimiz sezon kesiştiğini ifade ederek, “Başkanımız Manisalı isimlere her daim destek oluyor. Şuan kadromuzun neredeyse % 99’u Manisalı isimlerden oluşmakta. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü birlik ve beraberlik içerisinde arzuladığımız noktaya taşımak istiyoruz. Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.  
 

TURGAY AN: GÜZEL BİR AİLE ORTAMI OLACAK
 

Porfesyonel liglerde yaklaşık 350 maça çıkıp, 96 gole imza atan ve Bal Ligi’nde oynadığı süreçte 30 maçta 12 golle dikkat çeken Turgay An ise, “Öncelikle Başkanımız Erhan Yıldız’a teşekkür etmek istiyorum. Manisalı sporculara sahip çıkması ve onları takımında bir araya getirmesi önemli bir detay. Bizlerde yönetimimizi mahçup etmemek adına yeni sezonla birlikte güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Genç ve tecrübeli isimlerin olduğu güzel bir aile ortamımız olacak. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR TRANSFERE HIZLI GİRDİ
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.