Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YILDIZSPOR 45 FK TRANSFERDE DURMUYOR

Transferin gözde kulübü Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon bünyesinde forma giyen 3 isim ile yeniden anlaştı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 16.08.2023 12:27:00 1475 0
YILDIZSPOR 45 FK TRANSFERDE DURMUYOR

 

Transferin gözde kulübü Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon bünyesinde forma giyen 3 isim ile yeniden anlaştı. Başkan Erhan Yıldız’ın katıldığı imza töreninde Ahmet Öztürk, Emin Hüseyin Nam ve Enis Çelik, kırmızı-siyahlı kulüple yeniden sözleşme imzaladı.  
 

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü transferde kadrosuna önemli ve genç isimleri kazandırmayı sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, Ahmet Öztürk, Emin Hüseyin Nam ve Enis Çelik ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine katılan Başkan Erhan Yıldız, “İç transferde kadromuzda kalmasını istediğimiz 3 isimle yeniden anlaştık. Bu sezon genç ağırlıklı bir kadro yapısına sahip olacağız. Manisa’yı Bölgesel Amatör Lig’de en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Aramıza yeniden katılan oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 

Murat Germen Spor Kulübü altyapısından yetişen 21 yaşındaki orta saha Ahmet Öztürk, Manisa Futbol Kulübü, Yıldızspor 45 FK, Muradiyespor ve Manisa Sanayi Yıldızspor formaları giydi. Genç isim geçtiğimiz sezon 7 maçta süre aldı. Kariyerinde 122 maça çıkan Ahmet, 25 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon Yıldızspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan stoper Emin Hüseyin Nam ise Murat Germen Spor Kulübü, Manisa Futbol Kulübü, Yunusemre Belediyespor, Muradiyespor ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formaları giydi ve kariyerinde 96 maça çıktı. Yıldızspor 45 FK ile Süper Amatör Küme de şampiyonluk yaşayan Enis Çelik’te, Manisa Futbol Kulübü, Yunusemre Belediyespor, Muradiyespor ve Manisa Sanayi Yıldızspor formaları giydi ve kariyerinde 102 maça çıktı. Kırmızı-siyahlıların 3 transferi kulübün başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR TRANSFERDE DURMUYOR
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.