Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yıldızspor 45 Fk. Kınık Bld. (4-2)

Yıldızspor 45 FK hazırlık maçında 4 golle güldü.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 18.09.2023 10:52:00 1198 0
Yıldızspor 45 Fk. Kınık Bld. (4-2)


 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü hazırlık karşılaşmasında Kınık Belediyespor’u 4-2 mağlup etti. Kırmızı-siyahlıların gollerini 11.dakikada Turgay An, 15.dakikada Harun Şanlı, 52.dakikada Yunus Yılmaz ve 64.dakikada Emre Ülkü kaydetti. Öte yandan Kınık Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında, Yıldızspor 45 FK altyapısından 3 isim ilk kez forma şansı buldu.
 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve hazırlık maçları oynamaya devam eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, İzmir Süper Amatör Küme ekibi Kınık Belediyespor ile karşılaştı. Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakayı kırmızı-siyahlılar 4-2’lik skorla kazandı. Temsilcimizin gollerini 11.dakikada Turgay An, 15.dakikada Harun Şanlı, 52.dakikada Yunus Yılmaz ve 64.dakikada Emre Ülkü kaydetti. Konuk takımın gollerini Can Papatya atarken, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Halit Alaca karşılaşmaya, Burak Karabal, Yağız Çapak,Hüseyin Demirubuz, Çağrı Buğra Dişsiz, Enis Çelik, Aykut Eren, Ahmet Öztürk, Ömer Buğdaycı, Turgay An, Harun Şanlı ve Emre Ülkü ilk 11'i ile başladı. Her iki yarıda da rakibi karşısında etkili olan kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Halit Alaca karşılaşmanın ikinci yarısında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile tüm oyuncularına forma şansı verdi. Tedavileri devam eden isimler ise maçı kenardan takip ettiler.  
 

ALTYAPIDAN 3 İSME İLK ŞANS  
 

Öte yandan Kınık Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında, Yıldızspor 45 FK altyapısından 3 isim ilk kez forma şansı buldu. Yağız Çapak, Ömer Şahin ve Ahmet Koç maçın son bölümünde sahaya girerek Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formasıyla ilk kez mücadele etme mutluluğu yaşadılar. Teknik direktör Halit Alaca, genç oyuncularına kenardan sürekli destek verirken, karşılaşmayı kulüp başkanı Erhan Yıldız ile birlikte yöneticiler ve futbolseverler de takip etti.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor . Kınık . (-)
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.